Loopbaancoaching in Hasselt bij Kristien

Jobcoach Kristien Jenaer

Welkom!

Hallo, ik ben Kristien Jenaer

Ik ben een bedrijfscoach en loopbaanbegeleider uit Hasselt (Kuringen) met ervaring in leiderschapscoaching. Ik ben ook: mama van twee dynamische dochters, ondernemer en levensgenieter. Met een heldere kijk op jouw talent, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht om dat te versterken wat je werkgeluk geeft.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Wat ik doe:met volle en warme aandacht luisteren naar wat je (niet) zegt, (niet) doet. Verstillen en exploreren. Je prikkelen met uitdagende opdrachten, die je veilig uit je comfortzone brengen om zelf durvend vast te pakken. Puzzelstukjes toevoegend aan jouw verhaal, die je helpen verdiepen naar dàt wat je antwoorden geeft. Doelgericht verankeren we samen je inzichten naar concreet gedrag, zodat je sterker verder kan.

Ik ben niet onder één hoedje te vangen en het is daar waar ik het verschil maak. Ruim twintig jaar werk ik als HR-manager en zelfstandig organisatieadviseur, in zeer uiteenlopende werkcontexten – multinationals, kleine Kmo’s/eenmanszaken, lokale besturen, sociale sector, harde industrie –  Het geeft me de kans diverse mensen en teams met heel diverse werkvraagstukken te ontmoeten en verder te helpen. Met een ruime rugzak aan ervaringen, kan ik flexibel én met achtergrondkennis antwoorden helpen te vinden op jouw loopbaanvragen. Iedereen is welkom.

Mezelf verdiepen en verder ontwikkelen typeert me ook. Ik ben geboeid door teamdynamiek en stimuleren van positieve samenwerking, het waarderend onderzoeken van mogelijkheden vanuit een systemisch perspectief. Het deed me ook bijscholen tot conflictbemiddelaar.

Ik ben actief als executive coach/trainer gericht op leiderschapsontwikkeling, waardoor zaakvoerders en managers meestal een goede aansluiting bij mij vinden.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 25 jaar als HR-manager en organisatieadviseur
 • Eigenaar van consultancybedrijf “Zicht op Zee”
 • Senior team-, personal en executive coach
 • Erkend loopbaancoach
 • Proces(bege)leider in organisatie-verandervraagstukken
 • Enthousiasmerend trainer in (zelf)leiderschap en communicatie
 • Senior assessor in assessments en development centers

Opleidingen

 • Communicatie management – bedrijfscommunicatie
 • Postacademische opleiding CIGO – Coaching in Groepen en Organisaties
 • Coachopleiding (SCL)
 • Conflictbemiddeling (MEDIV)
 • Geaccrediteerd in Belbin Teamrollen, tool voor individuele en teamontwikkelingstrajecten

Specialisaties

 • Systemisch coach individuele werk- en teamdynamieken
 • Groeien in (zelf)leiderschap – Executive coaching
 • Conflictbemiddeling
 • Zelfvertrouwen, assertiviteit, veerkracht
 • Verbindende communicatie
 • Werk na een hersenletsel

Zij volgden al jobcoaching in Hasselt

Wat anderen zeggen over Kristien Jenaer

“Kristien heb ik leren kennen als een hele vakkundige professional, die haar interesse in mensen en HR-expertise combineert om het beste uit mensen te halen. Daarnaast is zij ook een fijne persoonlijkheid, die vooral enthousiast en met een positieve instelling naar mogelijkheden kijkt om uitdagingen op te lossen.”
Rick Kaper
“Ik heb het bos tussen de bomen teruggevonden! Kristien is een zeer bedreven coach ook op psychologisch vlak. Alles verliep in een goede sfeer. Ik voelde een ‘klik’. Ik kreeg een goed inzicht en analyse en kreeg zeer bruikbare informatie. Mijn verwachtingen om een beter inzicht te krijgen in mijn mogelijkheden zijn helder ingelost.”
Wendy S.
“Dit traject bij jou Kristien, heeft me concreet als leidinggevende geholpen en inzicht gegeven om probleemsituaties op de vloer goed aan te pakken. Dankjewel!”
Johan
“Het was erg verhelderend en het deed me goed om met een Kristien over mijn loopbaan en bijhorende struggles te praten. Ze is vriendelijk en respectvol en kwam soms met verrassende invalshoek naar voor. Ze gaf me verschillende opdrachten mee, wat wel effectief werkte. Kristien heeft me in de goeie richting gezet. Mijn stress is gezakt, ik heb weer perspectief. Er zijn nog wel wat stappen te nemen, maar ik sta een stuk verder dan toen ik met mijn hulpvraag kwam.”
Lenah
“Het belangrijkste element uit deze coaching was het gedwongen positief moeten kijken naar mezelf. Dit op een gestructureerde wijze en zeer praktisch uitgewerkt via casussen zodat het dicht bij de praktijk bleef. Deze werden dan tijdens de sessies onder de loep genomen en geanalyseerd. Het voordeel bij aanvang van het traject was dat ik al een opleiding rond leidinggeven van Kristien gekregen had. De combinatie tussen de theoretische achtergrond en het praktische via casussen heeft gemaakt dat ik de inzichten aan de praktijk kon koppelen. Mijn vooropgestelde doelen zijn bereikt. Zowel de persoonlijke als de teamdoelen. Ik heb mijn enthousiasme in mijn job weer terug!”
Reggy

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Mijn motto? 

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” – P. Langkous.

Heerlijk toch, hoe denken in mogelijkheden je vleugels geven kan?

Ik nodig je graag uit om me jouw verhaal te vertellen en samen met me te ontdekken waar voor jou nieuwe mogelijkheden zitten. Stap voor stap je eigen script in handen nemen, daar help ik je graag mee.

Als zaakvoerder richtte ik  ‘Zicht op Zee’ op, om te doen wat ik écht wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Met een frisse blik en een nieuw perspectief, bewust helpen stappen te zetten. Volgens de waarden die voor mij belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid.  In warme samenwerking met Dialogisch, bouw ik dit professioneel verhaal als ondernemer van ’Zicht op Zee’ sterker uit.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Hasselt volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Hasselt

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online