Loopbaancoaching in Geel

Jobcoach An Verellen

Welkom!

Hallo, ik ben An Verellen

Ik ben een enthousiaste loopbaanbegeleider uit Geel, met jarenlange ervaring als HR manager in de industriesector. Ik hou ervan mensen te begeleiden om de connectie met zichzelf te versterken en zo te komen tot meer duurzame keuzes die passen bij wie ze werkelijk zijn en wat er voor hen toe doet. Met een oprechte betrokkenheid, enthousiasme, warmte en een open mind ga ik graag met jou in gesprek. In mijn vrije tijd? Dan ben ik een echte dansfanaat en outdoorlover.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Met een open blik en een gezonde dosis nieuwsgierigheid ga ik met jou in gesprek om te ontdekken welk klein of groot verlangen er bij jou leeft.

Ik geloof sterk in de kracht en de talenten van elk persoon. Het gebeurt dat die doorheen onze levensloop echter wat ondergesneeuwd of vergeten zijn geraakt, of dat bepaalde gebeurtenissen ons dwingen tot nieuwe keuzes.

Vanuit jouw ervaringen, verhalen en belevingen gaan we samen op zoek naar een richting die bij je past, welke volgende stappen hierbij kunnen aansluiten en wat je nodig hebt om over te gaan tot actie. Ik heet je alvast van harte welkom in mijn praktijk.

 

“Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van je zeilen.”

– Anton Karssen

 

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

15 jaar ervaring in HR Management in de industriesector, zowel lokaal vanuit de Kempen, alsook binnen een internationale omgeving:

 • Ondersteuning van teams en individuen bij hun welzijn, ontwikkeling en persoonlijke groei
 • Gewerkt met verschillende nationaliteiten en culturen, alsook met verschillende doelgroepen (arbeiders, bedienden, kaderleden en leidinggevenden)

Opleidingen

 • Master in de Arbeids- en Organisatiepsychologie (KULeuven)
 • Counseling in Existentieel Welzijn (KULeuven)
 • Coaching Interactionele Vormgeving (Educatieve Academie)
 • Hartcoherentie Coach (Nerva)
 • NLP Coach (Eigenwijze Coach Weert)
 • Geregistreerd bij de psychologencommissie: 852141357

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Hartcoherentie en ademhaling
 • Stress en veerkracht
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Counseling in existentieel welzijn (naar een meer authentiek en zinvol leven dat voldoening geeft)
 • Verbindende communicatie en relatiedynamieken

Zij volgden al jobcoaching in Geel

Wat anderen zeggen over An Verellen

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van mensen en hou van heerlijk lange gesprekken, mezelf verbonden voelen en eens goed kunnen lachen. Dit alles zorgt ervoor dat ik dicht bij mezelf kan blijven en het geeft mij een warm enthousiasme om nieuwe dingen te ontdekken en uit te proberen. Heel graag neem ik dit warme enthousiasme ook mee tijdens de coachings.

Daarnaast voel ik ook sinds kleins af aan een enorme energie wanneer ik dans. Dansen betekent voor mij pure ontspanning, vrijheid, flow, verbinding en genieten.

Verder word ik ook blij van de ochtendzon op mijn gezicht, de magie van de bergen, een enorme sterrenhemel en uitwaaien aan zee.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Geel volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Geel

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online