Loopbaancoaching in Geel

Jobcoach Niels Van Steenvoort

Welkom!

Hallo, ik ben Niels Van Steenvoort

Ik werk als loopbaanbegeleider in de buurt van Geel en ben een echte optimist. Ik beschouw mezelf als een ontdekkingsbegeleider en een voorstander van autonomie. Mijn doel is jou te begeleiden bij het vinden van voldoening en betekenis in jouw (levens)loopbaan, en je aan te moedigen om zelf de regie te nemen over jouw leven. Ik hecht veel belang aan een gezonde levensstijl, omdat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als loopbaanbegeleider richt ik me specifiek op het helpen van werknemers om hun unieke talenten en kwaliteiten te ontdekken, hun waarden en normen te identificeren, en hen te begeleiden naar werkgeluk en duurzaam werk. Mijn benadering wordt gedreven door een oprechte interesse in elk individu en hun potentieel voor zelfontplooiing. Naast loopbaanbegeleiding bied ik ook ondersteuning op het gebied van persoonlijke begeleiding, stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Als gecertificeerd sportcoach, sportvoedingsadviseur en sportpsycholoog integreer ik beweging, sport en een gezonde levensstijl in mijn coaching. Door de synergie tussen fysieke gezondheid en coaching versterken ze elkaar en bevorderen ze het welzijn op mentaal niveau. Samen streven we naar de juiste balans voor een zelfverzekerd en doelgericht leven.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Eigenaar en loopbaancoach, stresscoach, persoonlijke ontwikkelings- en sportcoach bij Day One Coaching
 • Trainer en teamcoach bij Grow Strong
 • Arbeids- en algemeen welzijnscoach voor jongeren bij Arktos vzw
 • Trainer en arbeidscoach bij Obelisk NV
 • Vrijwilligerscoach en coördinator sociale projecten bij Sociaal Huis Stabroek

Opleidingen

 • Bachelor sociaal werk
 • Professioneel loopbaancoach bij Better Minds
 • Sportcoach, sportpsycholoog en (sport)voedingsdeskundige bij Centrum voor Avondonderwijs
 • Human Being Management – MyHBM Center
 • Inspirerend Coachen – Arktos vzw

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Jongeren- en studiecoach
 • Re-integratie na een periode van ziekte
 • Sportcoaching
 • Mental Performance Coaching
 • Zelfvertrouwen
 • Assertiviteit

Zij volgden al jobcoaching in Geel

Wat anderen zeggen over Niels Van Steenvoort

"Na een woelig parcours, zowel op werk als privé, kwam ik bij Niels aankloppen. Ik had nog maar weinig zelfvertrouwen in mijn eigen kunnen en beslissingen om te blijven hangen in een job of te veranderen werden vooral uit angst genomen. Niels gaf me meer inzicht in mijn gedachten, en vooral in het feit dat ik hier zelf wel vat op heb/had. Ik voelde me eindelijk begrepen en begon daardoor bewust en onbewust de verschillende technieken uit de sessies toe te passen in het dagelijkse leven. Ook na het veranderen van job volgt hij me op om valkuilen en twijfels samen te analyseren en mijn zelfvertrouwen verder op te bouwen."
Dana V.
"Niels heeft mij als loopbaanbegeleider enerzijds meer inzicht gegeven over mezelf als individu en collega om verder te kunnen groeien in competenties & anderzijds me leren omgaan met onvermijdelijke - maar nog steeds liever te vermijden ;-) - situaties op de werkvloer. Zijn professionele, gestructureerde en enorm heldere aanpak wil ik hier dan ook zeker in de verf zetten. Al snel werd door zijn vraagstelling en perfect parafraseren duidelijk waarop we gericht konden werken tijdens de sessies. Step by step, one day at a time. Die aangeleerde mindset hou ik in het achterhoofd om te blijven ontwikkelen. Bedankt!"
Willem A.
"Niels heeft mijn loopbaancoachingstraject tot een waar succes gemaakt. Zijn aangename, warme, en professionele aanpak, gecombineerd met duidelijke deskundigheid, hebben me verhelderende tools en technieken geboden. Zijn luisterend oor gaf richting en duidelijkheid in een periode waarin dit ontbrak. Bedankt, Niels!"
C. D.
Niels - Mijn grootste kracht

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

In mijn wereld van coaching en training vind ik mijn kracht in een diepgewortelde passie voor persoonlijke ontwikkeling, communicatie, werkgeluk en groepsdynamiek. Mijn aanpak is doordrongen van inclusiviteit, waarbij ik elk individu met oprechte nieuwsgierigheid benader.

Mijn interesse strekt zich uit tot ver voorbij het individu; het draait om het verkennen en versterken van de collectieve kracht binnen groepen. Beweging betekent voor mij niet alleen fysieke activiteit, maar symboliseert ook de gedeelde reis die we maken. Verbinding, duurzaamheid en vooruitgang blijven de kern van mijn aanpak. Ik put veel energie uit sport en actief bezig zijn.

Daarnaast beschouw ik mezelf als een creatieve ziel; het luisteren naar en maken van muziek dient als een betekenisvolle bron van energie en rust.

Met een innerlijke nieuwsgierigheid en een optimistische aard geloof ik sterk in een gezonde levensstijl als bron van mentale en fysieke energie. Duurzaamheid en respect voor alles wat leeft en beweegt zijn voor mij van onschatbare waarde. Als langdurige veganist beschouw ik dit niet alleen als een voedingskeuze, maar als een levenswijze. Bovendien ben ik gefascineerd door de menselijke psyche en vind ik het belangrijk om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen.

De grootste kracht in mijn leven haal ik ongetwijfeld uit mijn vrouw en zoontje.

Mijn levensmotto weerspiegelt mijn diepgaande overtuiging: ‘Samen op zoek naar de beste versie van jezelf’, waarbij de kracht van collectieve groei en zelfontdekking centraal staat.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Geel volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Geel

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online