Welkom! Ik ben Lieselot.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Wevelgem. Mijn missie? Mensen zelf tot inzicht laten komen over wat goed is voor hen, zowel in hun leven als hun werk.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties

Ik geloof dat mensen hun eigen weg moeten banen, hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor een job. Al te vaak kiezen mensen voor een baan gebaseerd op wat anderen zeggen dat bij hen past, of op basis van een diploma, of op basis van ‘wat hoort’.

Wanneer je durft te luisteren naar wat je zelf echt wilt, werk je echter met meer zin en met meer zingeving. Het maakt dat je wijzer in het leven staat.

Zij volgden al jobcoaching in Wevelgem

Mijn professionele achtergrond

Ik genoot de opleiding Master in Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeel en Organisatie. Ik wist op mijn 18 jaar dat ik “iets wilde doen met de mens en organisatie”, deze studie sloot daar perfect bij aan.

Ik startte mijn carrière in 2007 binnen de rekruteringssector. Zeven jaar werkte ik als rekruterings- en selectieconsultant bij Hudson. Samen met mijn gezin verhuisde ik in 2014 naar Londen, waarbij ik besliste om mijn loopbaan een andere wending te geven, richting training en coaching.

Ik maakte gedurende 4 jaar deel uit van het Learning en Development departement bij Allegis Group International – ook een rekruteringsorganisatie – als senior trainer en coach. In al die tijd heb ik een ruime ervaring en expertise opgebouwd van de arbeidsmarkt gecombineerd met het (h)erkennen en ontwikkelen van talenten van mensen. Sinds 2018 werk ik als freelance loopbaancoach in de regio Kortrijk vanuit Wevelgem.

Typisch aan mij is dat ik de vertaalslag van de interne wijzerzin, het intern kompas naar concrete handvaten maak. Dit laat zich zien in het actieplan met verschillende pistes die dikwijls voort komt als resultaat uit de coaching.

Leer me beter kennen

Ik krijg energie van oprechte gesprekken, van wanneer mensen een “aha-ervaring” hebben tijdens coaching gesprekken, van wandelingen in de natuur, van lopen, van wroeten in de aarde.

Mijn motto is simpel: ‘Loopbaan. Mag het af en toe ook eens een wandel-pad zijn? Zonder haast.’

Wat meer over mezelf:

  • Moestuinier
  • Beeldjesmaker
  • Ik speel graag met taal
  • Mama
  • Ervaring met mantelzorg in het kader van psychisch lijden
  • In mijn jonge jaren: feestpraeses

Contacteer me voor een afspraak of kennismaking

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Wevelgem met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk