Welkom! Ik ben Cindy.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Galmaarden. Ik leg samen met jou een loopbaantraject op maat af. Zo leer je je loopbaan in te richten zodat die nóg beter past bij wie jij bent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Als mijn gezin en ik naar een pretpark gaan, bereiden we onze trip heel goed voor. We kennen de openingsuren, reistijd en voorzien ons op het voorspelde weer. We downloaden de app van het pretpark en selecteren alvast de attracties die we zeker willen bezoeken en waar ons gezelschap geschikt voor is. Bij aankomst maken we een optimale planning die rekening houdt met hoe we ons voelen, waar we zin in hebben, wat de realtime wachttijd is bij attractie X of Y en zo verder. We maken heel gerichte keuzes om werkelijk alles uit onze dag te halen. Dat voelt ook logisch, we zijn er maar één dag en willen er maximaal voldoening uit halen. Wellicht herkenbaar?

Wat logisch is bij de dag in het pretpark, verdwijnt in ons professioneel leven vaak naar de achtergrond. Omdat we heel wat professionele dagen hebben – we werken immers minimaal tot 65-jarige leeftijd -, is er een zee van tijd beschikbaar. Door die overvloed aan tijd, maken we geen goede planning en besteden we onze tijd niet efficiënt.
Hoe zonde is het om aan te schuiven in een rij van een attractie waar je helemaal niet graag in zit?
Of sta jij aan te schuiven in verschillende rijen, waardoor je op het einde van de dag geen enkele attractie gedaan hebt?

Ik help je stilstaan bij wat je verwacht van werk en hoe dat matcht met wie jij bent. Ik help je in je professionele leven gerichte keuzes maken zodat je meer kan halen uit werk én leven

Zij volgden al jobcoaching in Galmaarden

Mijn professionele achtergrond

Gedurende 14 jaar was ik werkzaam in de HR-sector. Hier heb ik een ruime expertise opgebouwd rond rekrutering en selectie, talent management en well-being en heb ik eigen medewerkers gecoached. Ik volgde diverse opleidingen en workshops, waaronder een algemene coachopleiding, synergologie en train the trainer. Daarnaast volgde ik een verdiepende opleiding loopbaancoaching en stress- en burn-out coaching.

Door mijn achtergrond en opleiding beschik ik over een ruime rugzak om jou te begeleiden in jouw loopbaanvraagstukken.

Leer me beter kennen

Ik hou van muziek die ‘binnen komt’, waarvan je adem even stokt en je hart sneller slaat.
Ik geniet van uren gezelschapsspelletjes te spelen in leuke compagnie, bij voorkeur Wingspan.
Ik krijg energie van water… denk maar aan het geluid van de zee, baantjes trekken in het zwembad of relaxed genieten in een wellness.

Delay & discover’ is mijn motto. Vertraag, neem afstand en je zal verbaasd zijn wat er te ontdekken valt!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Galmaarden met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk