Jobcoach Christel van Dialogisch

Welkom! Ik ben Christel.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Hasselt. Mijn missie: je veerkracht terugvinden, zodat (werk-)geluk en een leven in balans terug behoren tot je dagelijkse realiteit.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Mentorprogramma: Natuurlijke elementen en cycli als bron van levenskracht | Ontmoetingen in de natuur

Voor je bij me aanbelt, ruik je ze al: de rozen. In oude geschriften kan je lezen dat rozengeur je verbindt met ”je ware zijn”. Hierin begeleid ik je als loopbaancoach. Wie ben je, wat zijn je talenten en je waarden? Wat maakt je uniek? Al snel ontdekte ik dat de natuur een belangrijke hulpbron kan zijn bij het begeleiden van mensen naar hun ware zijn. Daarom neem ik je mee in de natuur, waar we samen op ontdekkingstocht gaan. Ik doe dit omdat ik aan de lijve ondervonden heb hoe belangrijk het is om je goed te voelen in job. Ik heb gezien dat werkgeluk kan bijdragen een je gezondheid, je familiaal geluk en je welzijn. Alles hangt samen. En net dat zie je zo mooi terugkomen in de natuur: die is altijd in verandering en altijd in verbinding.

Zij volgden al jobcoaching bij Christel

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in werving en selectie, zorg en toerisme. Na mijn opleiding Maatschappelijk Werk: Human Resources verdiepte ik mij in diverse coachingtechnieken, zoals 4-dimensioneel lichaamswerk, innovatiecoaching, theorie U, Art of hosting, veerkrachtcoaching, loopbaancoaching in de natuur en conceptuele Feng Shui.

Als loopbaancoach bij Dialogisch kan ik al mijn passies, talenten en ervaring samenbrengen, maar bovenal blijf ik leren. Iedere ontmoeting, iedere ervaring, geeft mij nieuwe inzichten die ik inzet als coach. Dit zie je in mijn logo: een origami bootje gevormd door vouwlijnen die net als levenslijnen de vorm bepalen voor ieder mens. Zo volgde ik afgelopen zomer een sessie “Surf Your Way Out”. De lessen van het water, de golven en de zee mag je zeker in je coachingtraject verwachten.

Leer me beter kennen

“Wholeness”, dat is mijn drijfveer. Mag jij je “Quinta Essentia” uitdragen? Ik geloof dat complete mensen bijdragen aan een “meer bewonderbare wereld”.

Wist je dat ik vorig jaar mijn master in Conceptuele Feng Shui behaalde. Dat betekent dat ik nu je natuurlijke omgeving (je huis) ook gebruik als spiegel voor je groei, je kansen en je uitdagingen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Christel met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk