Jobcoach Kristien van Dialogisch

Welkom! Ik ben Kristien.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Hasselt. Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren, is iets waar ik je graag tot uitnodig in onze gesprekken. Samen gaan we waarderend onderzoeken wat er is en wat kan zijn.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching

Ik ben niet onder één hoedje te vangen. Het is net daar waar ik een verschil maak.

Wat ik doe: met volle aandacht luisteren naar wat je (niet) zegt, (niet) doet. Je prikkelen met uitdagende opdrachten die je veilig uit je comfortzone brengen. Organische puzzelstukjes toevoegen aan jouw verhaal om te verdiepen naar dàt waar je antwoorden zoekt. Doelgericht én verankerend van inzichten naar concreet gedrag gaan, zodat je sterker verder kan bij ons afscheid.

Ik voeg toe vanuit een ruime rugzak aan ervaringen in tal van organisaties, vanuit diverse rollen die ik opnam, en opdrachten die ik uitvoerde. Hierdoor kan ik flexibel én met achtergrondkennis antwoorden helpen te vinden op je loopbaanvragen.

Zij volgden al jobcoaching bij Kristien

Mijn professionele achtergrond

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring als onder meer HR-verantwoordelijke, HR-consultant en nu als zaakvoerder van Zicht op Zee. Ik was al actief in zeer uiteenlopende werkcontexten: multinationals, kleine Kmo’s, lokale besturen, sociale sector, harde industrie, …

Zo bouwde ik een stevige rugzak aan ervaringen en leerde ik diverse beroepen en werkcontexten kennen, waardoor ik flexibel kan schakelen in soms lastige situaties van weerstand en verandering.

Leer me beter kennen

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pipi Langkous

Dat is mijn motto als coach. Heerlijk, hoe denken in mogelijkheden je vleugels geven kan.

Ik richtte Zicht op Zee op in 2015, om te doen wat ik écht wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Een aanpak met een frisse blik en een nieuw perspectief. Volgens de waarden die voor mij belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid. Elk project en elk verhaal is maatwerk, maar deze waarden staan altijd centraal. In warme samenwerking met Dialogisch, bouw ik mijn professioneel verhaal sterker uit.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Kristien met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk