Jobcoach Inez van Dialogisch

Welkom! Ik ben Inez.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Heist-op-den-Berg. Vanuit je eigen potentieel meer werkgeluk ervaren? Dat is mijn missie.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Loopbaanbegeleiding | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Door met jou op zoek te gaan naar je authenticiteit, missie en talenten, begeleid ik je in het proces om jezelf te (her)ontdekken. We maken een krachtige beweging van binnen naar buiten, om van daaruit op zoek te gaan naar dé job die helemaal bij jou past.

Zij volgden al jobcoaching in de regio van Heist-op-den-Berg

Mijn professionele achtergrond

Na 14 jaar voor de klas te hebben gestaan, sloot ik in 2017 de deur van het onderwijs en schoolde ik me om tot talentencoach en psychotherapeute. Mezelf blijven ontwikkelen, zowel als mens, als coach en als therapeut, vind ik heerlijk. Het geeft mijn talenten meer ruimte om te groeien. De kers op de taart van die ontwikkeling was de opleiding ‘Transformational Presence – coachen vanuit je intuïtie’, gebaseerd op het werk van Alan Seale.

Leer me beter kennen

Woorden, verhalen en boeken kunnen me raken tot in het diepste van mijn ziel. The Alchemist’ van Paulo Coelho was voor mij een echte eye-opener. Deze quote uit het boek reist altijd en overal met me mee:

“You’ll never be able to escape from your heart, so it’s better to listen to what it has to say”

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen in Heist-op-den-Berg.

Voordelige jobcoaching in Heist-op-den-Berg met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk