Jobcoach Marielle De Bruyn

Welkom! Ik ben Marielle.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Heist-op-den-Berg (deelgemeente Itegem). Met behulp van handige tools en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik graag samen met jou ontdekken hoe je meer voldoening en energie uit je werk en je leven kan halen. Als coach is het mijn doel om jouw doelen klaar en duidelijk te krijgen.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie) | Hartcoherentietraining | Teamcoaching

Zit jij met vragen over je werk of ben je op zoek naar meer balans in je leven? Ervaar je langdurige en overmatige stress op het werk, thuis of beiden? Ben je bereid om actie te ondernemen en je te laten begeleiden naar een oplossing?  

Samen ga ik met jou op pad om JOUW doel te bereiken: waar jij gelukkig van wordt, waar jij energie van krijgt, waar jij ’s ochtends (weer) graag voor uit bed komt!

Mijn professionele achtergrond

Met meer dan 30 jaar levenservaring in de bedrijfswereld en in diverse rollen binnen organisaties, ken ik het reilen en zeilen van een werkomgeving door en door.

Sinds 2019 ben ik gecertificeerd life-coach, stress- en burn-outcoach en loopbaanbegeleider. Vorig jaar heb ik bij Petra van Dialogisch de opleiding tot hartcoherentietrainer gevolgd. Daarnaast begeleid ik externe medewerkers van een outsourcing bureau.

Leer me beter kennen

Mijn nieuwe verhaal start begin 2017. Na jaren mezelf steeds voorbij te hebben gelopen, had een burn-out mij zwaar te pakken. Mijn lichaam leeg, mijn hoofd vol en mijn ademhaling op hol. Via een intensief traject, dankzij mijn huisdokter, psycholoog en coach, sta ik nu dichter bij mezelf dan ooit tevoren. Voor mij was deze burn-out een levensles die ik wil gebruiken om andere te begeleiden. Eén van de eerste dingen die ikzelf geleerd heb, is dat je pas goed voor andere kan zorgen, als je eerst goed voor jezelf zorgt. Jezelf beter leren herkennen, erkennen en begrijpen, waardoor je beter weet wie je bent en je zo betere keuzes kan maken. Mijn kennis en ervaring wil ik graag delen, omdat ik uit ervaring weet hoe waardevol het is om andere mensen te laten groeien en bloeien.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen in Heist-op-den-Berg.

Voordelige jobcoaching in Heist-op-den-Berg met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk