Jobcoach Kathleen van Dialogisch

Welkom! Ik ben Kathleen.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Herentals. Ben je (opnieuw) op zoek naar positieve energie in je leven? Naar meer werkgeluk en zelfvertrouwen? Naar een job die helemaal bij je past? Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk!

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Veerkracht in organisaties | Stress- en burn-out coaching | Rouw- en verliescoach (ook levend verlies) | Traumatherapeut | Positivismecoach | Talentencoach

Tot 2016 was ik leerkracht en motivatiecoach. Toen in dat jaar mijn wereld op zijn kop werd gezet, ben ik me gaan omscholen om andere mensen op de moeilijkste momenten in hun leven opnieuw zonnestralen en positieve energie te helpen voelen.

Vanuit mijn praktijk merk ik dat velen na een rouw- en verlieservaring (burn-out, echtscheiding, overlijden, verlies van jezelf, ziekte, …) terug op zoek gaan naar wat ze nu eigenlijk willen doen in hun leven. Ik start met hen het avontuur naar een job op maat, vanuit talent, veerkracht, open communicatie en positieve energie.

Zij volgden al jobcoaching in Herentals

Mijn professionele achtergrond

Jarenlang was ik motivatiecoach voor een tof bedrijf. Daarnaast werkte ik als leerkracht. Na een traumatische gebeurtenis in mijn leven ben ik me gaan omscholen. Ik volgde een opleiding tot rouwcoach en traumatherapeut. Ook ging ik me verdiepen in verlies (ook levend), burn-out en talenten. Ook opleidingen rond verbindende communicatie, loopbaanprofessional en neuro-emotionele integratietherapie integreer ik in mijn praktijk.

Leer me beter kennen

Vol goesting, positieve energie en klein gelukjes vangend. Zo sta ik in het leven. Mijn gezin is mijn alles, mijn grootste geluk. Als enthousiaste zangvogel entertain ik mensen al eens graag en ik leef op zonne-energie.

Ik krijg ik nog meer energie wanneer ik anderen in hun kracht kan zetten en wanneer ze durven stralen. Gewoon he-le-maal zichzelf kunnen en durven zijn en hun eigen leven in handen nemen. Hun dromen durven najagen.

“There’s always a reason to go on. Catch the sun and smile.”

Uit mijn eigen ervaring en uit de jaren dat ik in de praktijk sta is bovenstaande mijn motto. Ongeacht wat  je meemaakt, er is altijd een manier om nog verder te gaan en die zonnestralen te vangen! Positiviteit en humor zijn dan ook mijn gele draad in het leven. En ik ben ongelooflijk trots op hoe wij het verlies van ons zoontje Lou hebben omgezet naar LOU’K UP en ons Lou’k up huis.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Herentals met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk