Jobcoach Hilde Geuens van Dialogisch

Welkom! Ik ben Hilde.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Herenthout. Graag ga ik samen met jou (terug) op zoek naar je passies, je talenten en je missie: waar wil jij naartoe met je loopbaan? We bekijken hoe je je professionele context zó kan omvormen dat je er (terug) je ei in kwijt kan.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Stress- en burn-out coaching

Als coach werk ik op het snijvlak van therapie en economie: mensen die meer inzicht hebben in zichzelf en al aan zichzelf ‘gesleuteld’ hebben, zijn ook sterkere en waardevollere werknemers, werkgevers, leidinggevenden en ondernemers. Ik bied steeds maatwerk, wat betekent dat we op zoek gaan naar wat voor jou werkt. Na een kennismakings- en oriënterend gesprek, stel ik een plan van aanpak voor. Dat kan nog geregeld bijgestuurd worden doorheen het coachingstraject. Vaak en graag werk ik in de natuur, dus wandelcoaching is een warm aanbevolen mogelijkheid.

Mijn professionele achtergrond

Ik studeerde in 1997 af als psycholoog in de arbeids- en organisatiepsychologie. Daarna werkte ik in verschillende organisaties: een provinciale overheid, een multinational, een klein consultancy-bureau, bij de lerarenopleiding van een hogeschool.

Van 2013 tot 2017 studeerde ik aan de Educatieve Academie in Berchem en volgde er de vierjarige postgraduaatsopleiding tot therapeut in de Interactionele Vormgeving. Ik specialiseerde me in talentontwikkeling, krachtgericht werken (denken en werken vanuit sterktes), crisis ombuigen tot kans, diversiteit, persoonlijkheidsontwikkeling, …

Leer me beter kennen

Als ik m’n eigen loopbaan bekijk, is één ding erg duidelijk: afwisseling is belangrijk voor mij en ik blijf voortdurend vormgeven aan de job die het best bij mij past. Zo heb ik werkervaring opgebouwd binnen verschillende contexten: van een multinational tot een kleine consultancyfirma; in profit, overheid en onderwijs; binnen uitvoerende en leidinggevende rollen; in loondienst en als zelfstandige.

Ik ben sterk in het ombuigen van een crisis tot kracht en geloof dat elke uitdaging een groeikans in zich heeft.

Waar ik woon, vind je ook mijn echtgenoot, onze 3 tienerkinderen, onze hond, drie katten en een heel aantal boerderijdieren. De natuur is mijn powerbank.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Hilde met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk