Jobcoach Nathalie van Dialogisch

Welkom! Ik ben Nathalie.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Leopoldsburg. Mijn missie is om je meer inzicht en bewustwording te geven zodat je meer vreugde kan ervaren, dit zowel op je werk als in je privéleven.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Stress en burn-out coaching (ook ter preventie)

Mensen ondersteunen die willen investeren in zichzelf, werken aan bewustwording, het helpen talenten te ontdekken, mensen doen groeien, … Dat geeft me ontzettend veel energie!

Mijn begeleidingen kenmerken zich door een warme, empowerende en empathische aanpak. Ik ga graag samen met jou op zoek naar manieren om je vreugdevoller in het leven te doen staan. Dit zowel op je werk als in je privéleven.

Mijn professionele achtergrond

Na mijn Bachelor in de Toegepaste Psychologie, volgde ik nog een vierjarige opleiding tot integratief therapeute aan de Educatieve Academie. Omdat ik veel belang hecht aan constante bijscholing, volgde ik de afgelopen jaren nog een opleiding tot erkend stress- en burn-out coach en tot loopbaanbegeleider.

Ondertussen heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van verschillende doelgroepen. Sinds 2012 werk ik in een eigen praktijk. Daarnaast werk ik ook als coördinator vrijwilligersbeleid in de Gemeente Balen

Leer me beter kennen

Ik ben trotse mama van twee jonge en energieke zoontjes.

Elke (loopbaan-) begeleiding is maatwerk. Bij mij kan je rekenen op een persoonlijke aanpak, afgestemd op jouw specifieke vraag.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Leopoldsburg met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque