Jobcoach Veerle van Dialogisch

Welkom! Ik ben Veerle.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Mechelen. Meer energie en minder gedoe, daar ga ik voor. Door stevig in je schoenen te staan, kom je op plekken waar jouw unieke talent welkom is. Zo kom je tot volle bloei.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Klanten omschrijven mij als veilig én confronterend tegelijk. Het is de perfecte mix om te komen tot diepgaand gewaarzijn en inzicht, van waaruit de moed tot handelen open bloeit. Ik ervaar mezelf als een vroedvrouw die het potentieel van mensen en organisaties doet openbloeien en naar een volgende en vollere fase begeleidt. Vanuit mijn ervaring met stress en trauma ben ik erg geboeid door processen van post-traumatische groei en diepe transformatie vanuit wat ik zelf de overgave aan Hartdenken© noem. Het is praxis vanuit een holistisch mens- en wereldbeeld dat ons helpt om de polarisatie te overstijgen door ons vanuit onze eigen kern opnieuw te verbinden met het geheel waar we deel van zijn.

Zij volgden al jobcoaching in Mechelen

Mijn professionele achtergrond

Ik zet graag mijn ervaring in als werknemer en leidinggevende. Daarnaast ben ik praktisch filosoof, Gestalttherapeut, inspirerend coach, systemisch adviseur en facilitator van generatief leiderschap.

Leer me beter kennen

In onze gefragmenteerde samenleving verliezen we vaak het grotere overzicht. We voelen en weten niet altijd helder wat ons helpt om te komen tot dat wat we diep van binnen echt belangrijk vinden. We lopen het risico onszelf en de wereld massaal uit te putten. Door ons opnieuw te durven verbinden met onze eigen intuïtie van het goede leven, komen we tot het goede handelen, ieder op z’n eigen maat.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Mechelen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk