Jobcoach Inez van Dialogisch

Welkom! Ik ben Inez.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Putte. Mijn missie is om iedereen, vanuit zijn of haar potentieel, meer werkgeluk te laten ervaren.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Ik begeleid je in het proces om jezelf te (her)ontdekken, door op zoek te gaan naar jouw talenten, missie en authenticiteit. Om van daaruit een krachtige beweging te maken van binnen naar buiten. Vanuit deze bron vol mogelijkheden gaan we op zoek naar dé job die helemaal bij jou past.

Zij volgden al jobcoaching in Putte

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. 14 jaar lang heb ik voor de klas gestaan, maar in 2017 heb ik beslist om die deur (definitief) te sluiten.

Daarna ben ik me gaan bijscholen tot talentencoach en psychotherapeute. Ik vind het heerlijk om mezelf als mens, coach en therapeut te blijven ontwikkelen. Op die manier krijgen mijn mogelijkheden meer ruimte om te groeien.

Als kers op de taart heb ik de opleiding ‘Transformational Presence – coachen vanuit je intuïtie’ afgerond, gebaseerd op het werk van Alan Seale.

Leer me beter kennen

Ik ben helemaal gek op woorden, verhalen en boeken, want ze kunnen me raken tot in het diepste van mijn ziel. Het boek dat voor mij een echte eye-opener was, is ‘The Alchemist’ van Paulo Coelho.

“You’ll never be able to escape from your heart, so it’s better to listen to what it has to say”

Deze quote reist altijd en overal met me mee.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Putte met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk