Jobcoach Marianne van Dialogisch

Welkom! Ik ben Marianne.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Schoten. Vanuit volle overtuiging is het als coach al meer dan 20j mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’, ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap  | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Stress- en burn-out coaching | Brainspotting

Samen bewandelen we jouw loopbaanpad en gaan we op zoek naar mogelijkheden, met de focus op kwaliteiten en kracht. We kijken wat jou motiveert en wat mogelijks in de weg zit om jouw doelen te bereiken. Bij mij kan je terecht met vragen die horen bij elke fase van je levens- en loopbaanlijn: van je start op de arbeidsmarkt tot het afronden van je professionele loopbaan en alle transities die daartussen kunnen zitten. Denk maar aan een dertigersdillema, een midlife crisis, het legenestsyndroom, de opvolging van je eigen zaak.

Omdat stress-en burn-out thema’s zijn die ik al jaren volg, ook vanuit de wetenschap, begeleid ik graag mensen terug naar veerkracht en goesting. Ook zorgzame re-integratie na ziekte, ligt mij nauw aan het hart. Omdat ik ook gecertifieerd Brainspot-therapeut ben, zet ik deze neuro-biologische methode graag als ondersteuning bij oude blokkades.

Mijn eigen ervaring als zaakvoerder en leidinggevende, zorgt er voor dat een rol als executive coach en teamcoach voor managers en hun team vaak op mijn pad komt.

Zij volgden al jobcoaching in Schoten

Mijn professionele achtergrond

Als Master in de Pedagogiek, ligt mijn achtergrond en ervaring al meer dan 20 jaar binnen vorming, opleiding, counseling en coaching. De uitzendsector en werkgeversorganisatie VOKA brachten mij al vroeg in contact met het thema ’mens & werk’ en ik raakte geboeid door de verscheidenheid aan sectoren en bedrijven.

Als één van de loopbaan-pioniers in Vlaanderen ging ik ondertussen al met meer dan 1000 mensen op pad, op zoek naar meer bezieling in werk. En dat doe ik nog elke dag met veel goesting, zowel individueel als op organisatieniveau (door teams en leiders te ondersteunen).

Leren en ontwikkelen zijn een rode draad in mijn loopbaan. Ik schoolde mij o.a. bij als gecertifieerde Experiëntieel Counselor/Coach, Systemisch adviseur, Teamcoach, Stress-en B.O. Coach, Voice Dialogue Facilitator, Emotion Focused counselor en Trainer Verbindende Communicatie.

Leer me beter kennen

Mijn motto (als coach): “Wat aandacht krijgt, groeit!”

Ik hou van experimenten en zet graag ervaringsgerichte methodieken in bij een traject: Voice Dialogue, systemisch werk, … Mijn favoriete ingrediënten als coach: gelijkwaardig en respectvol, enthousiasmerend en positief stimulerend, empathisch én doelgericht, en niet te vergeten… humor en speelsheid. Verbindende communicatie en verbindend leiderschap zit ook steeds verweven in mijn werk met individuen en teams.

Als ‘ideeënfontein’ en ‘bezige bij’ ben ik graag creërend bezig met keramiek, woord en theater, interieur, … Mountainbike en Yoga zijn mijn absolute ont-stressors.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Schoten met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk