Jobcoach Sandra van Dialogisch

Welkom! Ik ben Sandra.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach met een master in de levenslooppsychologie. Het is mijn doel bij te dragen aan het floreren en welbevinden van individuen. Ik gebruik hiervoor de combinatie van wetenschap en mijn jarenlange ervaring als coach en HR-consultant. Sta je momenteel voor keuzes rond welke richting je uit wil in je leven? Dan ben je welkom bij mij!

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie) Re-integratie | Kanker en werk | Enneagram | Sparringpartner bij keuzes in je leven

Als coach hou ik ervan de zoektocht naar je doel te begeleiden. Je kan soms spijt hebben omdat je dingen niet vroeger aangepakt hebt. Wel, nu is het tweede beste moment om eraan te beginnen!

Mijn bedrijf heet Quest For Life, waar de baseline ‘exploring your choices’ centraal staat. Ik begeleid particulieren met keuzes maken rond hun werk of leven. Ook ben ik sparringpartner voor KMO’s rond HR-vraagstukken. Voor mij dat de ideale combinatie en zo houd ik contact met de arbeidsmarkt.

Als stresscoach kan ik je zowel preventief, curatief als naar re-integratie toe begeleiden. De focus ligt daarbij op een duurzaam herstel, waarbij je leert echt in de actie te komen en meer veerkracht in te zetten.

Zij volgden al jobcoaching in Wilrijk

Mijn professionele achtergrond

Ik heb een master in de levenslooppsychologie. In de levenslooppsychologie richten we ons vooral op de positieve psychologie. Kort samengevat betekent dit dat ik me voornamelijk richt op het versterken van je psychologisch kapitaal waarbij we ervan uitgaan dat tegenslagen tot groei kunnen leiden, we werken rond het verhogen van je welbevinden, en we vertrekken vanuit jouw sterktes en talenten. Ik ben erkend stress- en burn-outcoach en Accredited Practitioner Enneagram. Ik ben ook HR sparringpartner. Dat doe ik vanuit mijn ondertussen meer dan 20 jaar ervaring als medewerker en als leidinggevende.

Leer me beter kennen

Ik word enthousiast van mensen die in beweging willen komen. Als positivoloog kijk ik graag mee naar mogelijkheden. Ik kan je inspireren om zelf nieuwsgierig te zijn wanneer je niet zeker weet wat je op dit moment precies wil in het leven. Ik ben jouw klankbord zodat jij weer verder kan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Wilrijk met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk