Online jobcoach Sandra

Welkom! Ik ben Sandra.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Oostende & Antwerpen, maar ik woon nu in Zweden en bied online coaching aan. Droom je van een totaal ander leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Ik kan jou helpen om te ontdekken welke toekomst er voor jou is weggelegd.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Teamcoaching | Bemiddeling

Is het tijd om een keuze te maken? Wel of niet als zelfstandige beginnen? Je bedrijf verkopen of overlaten? Een hele nieuwe invulling geven aan je werk of je leven? Je rol binnen het bedrijf herbekijken? Als je voor een grote verandering staat, dan begeleid ik jou graag als coach. Samen onderzoeken we welke pistes voor jou mogelijk zijn en wat het beste bij jou past.

Zo kan je in een veilige context al even met je teen in het water voelen of die nieuwe toekomst iets voor jou is. Je hoeft niet meteen te springen. Het kan spannend en plezierig zijn om in alle vertrouwelijkheid je dromen te bespreken en te verkennen of ze waarheid kunnen worden.

Zij volgden al coaching bij Sandra

Mijn professionele achtergrond

Ik was onderneemster en worstelde met de vraag “is dit het nu?”.

Mijn onderneming – Seven Miles – telde 20 medewerkers en was in de Antwerpse regio een gevestigde waarde voor kmo’s op het vlak van HR-beleid, coaching, conflictbemiddeling en training. En toch heb ik besloten om mijn bedrijf stop te zetten en uiteindelijk zelfs te emigreren naar Zweden! Zo komt mijn masterdiploma als vertaler dan eindelijk nog eens van pas.

Ik heb 25 jaar ervaring als HR-generalist en ben ook coach en bemiddelaar. Ik volgde én gaf diverse opleidingen in deze materies en schreef een boek over conflictbemiddeling op het werk, uitgegeven bij Die Keure.

Leer me beter kennen

Mijn eigen loopbaan en leven hebben ook heel wat ingrijpende wendingen genomen. Met als klap op de vuurpijl: emigreren naar Zweden! Binnenkort kan je bij ons een vakantiehuisje huren. 

Ik heb lef en veel zelfvertrouwen. Toch heb ik het ook moeilijk gehad om ingrijpende beslissingen te nemen. Tegenover elke keuze die je maakt, staat ook verlies… Zullen we samen al eens voorzichtig verkennen welke toekomst er voor jou mogelijk is?

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige online jobcoaching met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom voor een online afspraak