Welkom! Ik ben Sigrid.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Antwerpen. Ben je op zoek naar een loopbaancoach die een stevige achtergrond binnen HR combineert met een brede kijk op werk en leven, dan help ik je graag verder.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Bemiddeling | Stress- en burn-out coaching

Dit zeggen mijn collega’s over mij: “Sommige mensen zijn niet onder één petje te vangen. Zo ook Sigrid, onze collega uit Antwerpen. Sigrid combineert een brede ervaring binnen HR, waaronder bijna 20 jaar binnen VOKA, met een brede kijk op gezondheid en welzijn.”

Er zijn momenten in het leven dat je het zelf even niet meer ziet, dat je zoekende bent in wat je zelf echt wilt. Op dat moment wandel ik graag met je mee. Samen brengen we je talenten en competenties in kaart en onderzoeken we de vragen waar je mee zit. Loopbaanbegeleiding helpt je om antwoorden te vinden en ondersteunt je in je (her)oriëntatie om de volgende stap te zetten in je loopbaan.

Zij volgden al jobcoaching in Antwerpen

Mijn professionele achtergrond

Na mijn studies Maatschappelijk Assistent en Postgraduaat HR, heb ik verschillende posities bekleed binnen het bedrijfsleven, waaronder als HR Directeur bij Voka. Ook ik heb mijn uitdagingen gekend in mijn professionele loopbaan, waarbinnen ik verschillende keuzes maakte voor mijzelf. Ik ken de periode van twijfel en afweging. Maar ook de ademruimte wanneer je kiest voor een job die echt bij je past. Een van die recente keuzes is geweest om volledig te gaan voor mijn passie, waarbij ik mijn vertrouwde omgeving vaarwel zei om volledig mijn eigen koers te varen als coach om mensen en organisaties te versterken.

Leer me beter kennen

Al jaren is mijn leuze “Wees de verandering die jij wilt zien in de wereld” van Mahathma Ghandi. Graag wil ik mijn eigen ervaring delen en doorgeven. Het is mijn overtuiging dat als meer mensen met hun eigen kracht in contact komen, dat het leven terug veel meer kleur krijgt. Enkel door voor onszelf te zorgen, zullen we echt voor een ander kunnen zorgen.

Voor mij is de natuur de beste energiegever. Ik hou ervan om te wandelen door berg en dal, aan zee en in het bos. Lukt het niet om erop uit te trekken dan is werken in mijn eigen tuin een goed alternatief. En tot slot kan ik mijn vrije dagen ook vullen in mijn keuken met koken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Antwerpen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk

Ontmoet andere loopbaancoaches in de provincie Antwerpen

Volg loopbaancoaching in Herenthout bij PetraHildeNicole of Charline.
Volg loopbaancoaching in Kapellen bij Dominique.
Volg loopbaancoaching in Putte bij Inez.
Volg loopbaancoaching in Herentals bij Kathleen.
Volg loopbaancoaching in Schoten bij Marianne.
Volg loopbaancoaching in Mechelen bij Veerle.
Volg loopbaancoaching in Lier bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Wilrijk bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Bouwel bij Niké.
Volg loopbaancoaching in Turnhout bij Tania.
Volg loopbaancoaching in Bevel bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Hoboken bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Herselt bij Valerie.