Welkom! Ik ben Sigrid.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Antwerpen. Ik gids mensen die zoekende zijn in het leven. Vanuit een holistische kijk op de mens, intuïtie, kennis en vraagstelling help ik je om tot inzicht te komen.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Bemiddeling | Stress- en burn-out coaching

Een holistische kijk op de mens geeft een breder inzicht. Elk individu heeft verschillende rollen en maakt deel uit van verschillende groepen. We zorgen voor onszelf en voor anderen, werken binnen- en/of buitenshuis, hebben al dan niet hobby’s waar we ons in uitleven. We voeden ons lichaam en houden het in beweging. We hebben onze lichamelijke constitutie en erfelijkheid. We wonen in de stad of buiten in het groen of ergens tussenin. Al deze verschillende aspecten spelen een specifieke rol en hebben invloed op ons fysieke en mentale welzijn. Veel zaken hebben we zelf in de hand of kunnen we beïnvloeden. In connectie met onszelf kunnen we elke dag opnieuw bewust kiezen. 

Onze batterijen laden zich op door te ontspannen, maar er zijn momenten in het leven dat dat niet meer lukt. Soms hebben we het gevoel dat we niet meer aan het stuur zitten van ons eigen leven. Alsof we niet meer zelf beslissen, onszelf voorbij hollen zonder nog bewust te kiezen hoe of wat. Of het nu gaat om de beleving van stress, levensvragen en/of loopbaanvragen. Of je nu werkende bent, leidinggevende, grootouder, werkzoekende, zelfstandige, … Een onderbouwd gesprek kan leiden tot een beter begrip, meer inzicht en een betere levenskwaliteit. Vanuit een holistische kijk op de mens, intuïtie, kennis en vraagstelling help ik je om tot inzicht te komen. Een duwtje in de rug naar zelfreflectie.

Zij volgden al jobcoaching in Antwerpen

Mijn professionele achtergrond

Maatschappelijk Assistent | Postgraduaat HR | Gezondheidsconsulent | Certificaat Loopbaanprofessional | Certificaat Stress- en Burn-outcoaching

Leer me beter kennen

Al jaren is mijn leuze “Wees de verandering die jij wilt zien in de wereld” van Mahathma Ghandi. Graag wil ik mijn eigen ervaring delen en doorgeven. Het is mijn overtuiging dat als meer mensen met hun eigen kracht in contact komen, dat het leven terug veel meer kleur krijgt. Enkel door voor onszelf te zorgen, zullen we echt voor een ander kunnen zorgen.

Voor mij is de natuur de beste energiegever. Ik hou ervan om te wandelen door berg en dal, aan zee en in het bos. Lukt het niet om erop uit te trekken dan is werken in mijn eigen tuin een goed alternatief. En tot slot kan ik mijn vrije dagen ook vullen in mijn keuken met koken.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Antwerpen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk

Ontmoet andere loopbaancoaches in de provincie Antwerpen

Volg loopbaancoaching in Herenthout bij PetraHildeNicole of Charline.
Volg loopbaancoaching in Kapellen bij Dominique.
Volg loopbaancoaching in Putte bij Inez.
Volg loopbaancoaching in Herentals bij Kathleen.
Volg loopbaancoaching in Schoten bij Marianne.
Volg loopbaancoaching in Mechelen bij Veerle.
Volg loopbaancoaching in Lier bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Wilrijk bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Bouwel bij Niké.
Volg loopbaancoaching in Turnhout bij Tania.
Volg loopbaancoaching in Bevel bij Charline.
Volg loopbaancoaching in Hoboken bij Sandra.
Volg loopbaancoaching in Herselt bij Valerie.