Jobcoach Laurens van Dialogisch

Welkom! Ik ben Laurens.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Antwerpen. Ik gids mensen die voor een persoonlijke of zakelijke uitdaging staan en op zoek zijn naar ontwikkeling en verdieping. Samen bekijken we jouw situatie en zoeken we naar manieren om met een andere blik te kijken naar je ervaringen en los te komen van je automatische reacties.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Mindfulnesstraining (ter preventie van stress en burn-out)

Door mijn bedaarde, geïnteresseerde houding en hartelijke bejegening, bewerkstellig ik een sterke verstandhouding en verbinding. Ik nodig je uit om stil te staan bij wie je bent, en ga samen met jou op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden. Ik ga uit van de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Daarom geniet ik er echt van je te zien groeien en te veranderen in de richting die jij jezelf toewenst.

Zij volgden al jobcoaching in Antwerpen

Mijn professionele achtergrond

De afgelopen 25 jaar deed ik ervaring op in verschillende operationele en managementfuncties in diverse sectoren. Dit bracht mij stap voor stap dichter bij mijn passie. Alle talententesten bevestigden wat ik diep vanbinnen altijd al wist: anderen helpen en verdieping brengen, is wat ik het beste kan.

Ik heb een hele weg afgelegd om voor mezelf te kiezen en om mijn zekerheden op te geven. Maar ik wist dat deze wending in mijn eigen loopbaan helemaal bij mij paste, mét een goed gevulde rugzak aan levenservaring.

Leer me beter kennen

Mindfulness kwam 8 jaar geleden op mijn pad en dankzij een boeiend leertraject met Dr. Edel Maex. Sindsdien, mag ik mijzelf ervaringsdeskundige noemen. Ik zet dan ook regelmatig mindfulness-technieken in tijdens het coachingstraject.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Antwerpen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk