Jobcoach Charline van Dialogisch

Welkom! Ik ben Charline.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach met een praktijk in Herenthout. Vanuit mijn expertise als coach en bemiddelaar en achtergrond in de advocatuur, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht. Ik help je te identificeren welke blokkades er spelen en deze aan te pakken bij de oorzaak. Wat troebel is wordt helder. Resultaat: een duurzame oplossing op maat, zodat wat jij doet in lijn is met wie jij bent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Bemiddeling | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Stress vreet aan ons en conflicten verzuren relaties. Als advocate zag ik vaak vanop de eerste rij hoe ontwrichte relaties met onszelf en anderen leiden tot aanslepende conflicten. Gelukkig is er een alternatief.

Via coaching of bemiddeling pakken we de oorzaak van het probleem aan, niet enkel de symptomen. We creëren beweging en daardoor vooruitgang. Of je nu zit met bepaalde loopbaanvragen, last hebt van stressklachten of jezelf een groeiproces wil gunnen: Ik ben er voor iedereen die meer uit zichzelf, relaties en de toekomst wil halen.

Je mag van mij een professionele aanpak verwachten, een ‘no-nonsense’ stijl en oprechte betrokkenheid.

Zij volgden al jobcoaching bij Charline

Mijn professionele achtergrond

Voor mijn activiteiten als coach en trainer put ik uit een combinatie van expertises in de advocatuur, bemiddeling, coaching en training. Als advocate viel het me telkens opnieuw op: de kwaliteit van onze verbinding met anderen en onszelf is cruciaal voor ons professioneel en persoonlijk welzijn. Verstoorde relaties en communicatie kunnen ons mentaal en fysiek zó beïnvloeden dat we het contact met onszelf, ons lichaam en anderen verliezen.

Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en vanuit een verlangen om win-win situaties te creëren, ben ik me ook gaan richten op coaching en bemiddeling. Dat ging niet vanzelf. Een periode van heroriëntering, loopbaanbegeleiding, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ging hieraan vooraf. Na bijscholing tot loopbaanprofessional, stress- en burn-outcoach en bemiddelaar, maakte ik zelf een carrièreswitch: van advocaat naar coach en bemiddelaar. Deze unieke combinatie zorgt voor een kruisbestuiving en verruimt mijn blik op deze verschillende gebieden.

Vanuit een passie voor het gedrag van en tussen mensen en omdat ik ervan hou om te blijven bijleren, volg ik momenteel een bijkomende opleiding tot Master in de klinische psychologie. Daar kan ik mijn hartje ophalen in het verdiepen in mensen en hun ontwikkelingsproces.

Leer me beter kennen

Ik vind niets mooier dan mensen te zien verschieten van zichzelf wanneer ze ontdekken wat ze allemaal in hun mars hebben. Iemand zien openbloeien wanneer hij of zij ervoor durft kiezen om zijn of haar dromen om te zetten in daden, geeft me ongelofelijk veel energie. Ik vind het fantastisch om iemand bij zo’n proces te mogen begeleiden! De sleutel tot geluk of succes is voor mij ‘weten wie je bent en daar dan vervolgens dichtbij blijven in alles wat je doet’.

Naast mijn passie voor coaching, werk ik ook als bemiddelaar. Ik hou ervan om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Verder ben ik ook erg geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft: sport, gezonde voeding en andere gezonde gewoontes die ervoor zorgen dat we beter in onze vel zitten. In mijn vrije tijd geef ik daarom ook work-outs om mensen ook letterlijk in beweging te brengen!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Charline met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk