Welkom! Ik ben Charline.

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.

 

 

 

Jobcoach Charline

Ik combineer mijn passie voor mens en gezondheid met mijn ervaring als advocaat-bemiddelaar om je zo efficiënt mogelijk te coachen naar meer helderheid, vertrouwen en energie. Door het verder ontwikkelen van je persoonlijke en professionele stijl, leer je je eigen pad creëren en bewandelen. Het potentieel zit al in jou, ik help je groeien.

Mijn achtergrond:
Na mijn studies Rechten, ging ik aan de balie als advocaat. Vanuit een passie voor (interactie tussen) mensen, ben ik me bijkomend gaan richten op bemiddeling. Diezelfde passie prikkelde mij – nadat ik zelf loopbaanbegeleiding volgde – ook in de richting van coaching. De combinatie advocatuur – bemiddeling – coaching laat mij toe om vanuit verschillende invalshoeken bezig te zijn met het ondersteunen van mensen en verruimt mijn blik op deze verschillende gebieden.

Ik krijg energie van:
Niets mooier dan mensen te zien verschieten van zichzelf als ze ontdekken wat ze allemaal in hun mars hebben en te zien openbloeien wanneer ze ervoor durven kiezen om hun dromen om te zetten in daden.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Jonge mensen begeleiden naar meer helderheid, vertrouwen en energie en hen helpen bij het ontwikkelen van hun eigen persoonlijke en professionele stijl.

Mijn motto als coach:
Weten wie je bent en daar dan vervolgens dichtbij blijven in alles wat je doet, is volgens mij de sleutel tot geluk en succes.

Leuk om te weten:
Naast coach, werk ik ook als bemiddelaar. Ook gezondheid en gezonde voeding is iets waar ik graag mee bezig ben.

Contacteer me:
Charline Neyrinck
+32 472 37 71 73
hello@charlineneyrinck.be
https://www.charlineneyrinck.be
Connecteer met me via LinkedIn