Welkom! Ik ben Petra.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Herenthout en de initiatiefneemster van Dialogisch, een erkend loopbaancentrum voor mensen én hr-partner voor organisaties en bedrijven. Mijn missie? Jou begeleiden naar meer werkgeluk, naar een gebalanceerd leven waarbij je werk het verlengde is van wie je bent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Bemiddeling | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Als coach in hart en nieren hou ik ervan om beweging te brengen bij mensen. Om het beste te halen uit wat er al is. Want wanneer goesting en talent samenkomen, ontstaat er iets bijzonders. En het beste van al is: je bent nooit te jong of te oud om aan je loopbaan of jezelf te werken. Bij mij is dan ook iedereen welkom: jong, oud, zelfstandige of in loondienst. Ik begeleid mensen van 18 tot 65 jaar.

Mijn passie ligt bij de puzzel mens-werk. We leggen samen jouw persoonlijke puzzel door in kaart te brengen wie jij bent, wat je graag doet en welke omgeving het beste in jou naar boven brengt. Dialoog vormt daarbij de rode draad. Ik gebruik geen vast stramien, maar een traject op maat.

Omdat ik ook als stresscoach en hartcoherentietrainer werk, begeleid ik vaak mensen waarbij de loopbaanvraag voor een stuk vanuit stress komt of ter preventie van een burn-out. Ook loopbaancoaching in het kader van re-integratie na een periode van ziekte komt vaak op mijn pad. Daarnaast ben ik ook actief als executive coach, waardoor zaakvoerders en managers meestal een goede aansluiting bij mij vinden.

Zij volgden al jobcoaching bij Petra

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de arbeids- en organisatiepsychologie. Ik ben daarnaast geschoold in diverse coachopleidingen en als bemiddelaar en ben CTPC-gecertificeerd. Ik ben aangesloten bij de VESB als stress- en burn-outcoach en ben gecertificeerd HeartMath trainer. Daarnaast heb ik 20 jaar werkervaring als HR Manager en Consultant binnen diverse organisaties, en ben ik bijna 20 jaar actief als coach.

Als eigenaar van Dialogisch kan ik al mijn passies, talenten en ervaring samenbrengen. Ik leid een organisatie, ik kan één op één mooie trajecten begeleiden en kom als consultant en trainer in diverse organisaties. Hierdoor blijf ik voeling houden met alle aspecten die te maken hebben met geluk en welzijn op de werkvloer en kan ik hier actief mijn steentje aan bijdragen.

Leer me beter kennen

Ik krijg energie van mensen die hun hart volgen en de volgende stap durven zetten naar hun beste zelf. En dat vraagt vaak veel moed, vertrouwen én loslaten. Wanneer die stap gezet is, en de eerste inzichten er zijn, begint alles te stromen.

Wist je trouwens dat ik gecertificeerd ben als Transformational Presence Coach (CTPC)? Dat wil zeggen dat ik werk via transformatie en het werk van Alan Seale. Op deze manier werken we aan diepgaande inzichten én een versie 2.0 van jezelf!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Petra met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk of online