Jobcoach Dominique van Dialogisch

Welkom! Ik ben Dominique.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Kapellen. Als jobcoach maak ik ruimte voor jouw persoonlijk verhaal en begeleid ik je graag om meer werkgeluk te vinden. Hierbij kan je rekenen op mijn betrokkenheid, luistervaardigheid en passie voor mijn job.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Veerkracht in organisaties | Stress-en burn-out coaching (ook ter preventie)

Als coach hou ik ervan om je te begeleiden in het vinden van een job die echt bij jou past. Ook meer geluk en uitdaging vinden in jouw huidige job behoort tot de mogelijkheden. Verder help ik je graag om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken en jouw carrière een duwtje in de rug te geven. De thema’s die me nauw aan het hart liggen zijn: beter omgaan met stress, veerkracht versterken, talenten ontdekken, leiderschap en een goede balans vinden tussen werk en privé. In dit traject op maat zorg ik ervoor dat jij energie krijgt om jouw leven en loopbaan opnieuw richting te geven.

Zij volgden al jobcoaching in Kapellen

Mijn professionele achtergrond

Na mijn studies Licentiaat in de Handels-en Financiële wetenschappen ben ik mij gaan toeleggen op rekruteringen en HR-beleid. Als HR-specialist begeleid ik bedrijven in hun uitdagingen op vlak van personeel, groei en motivatie. Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen werving en selectie, combineer ik kennis over de arbeidsmarkt met persoonlijke begeleiding en coaching. Ik ben geschoold als inspirerend coach, bemiddelaar, stress-en burnout coach en hartcoherentietrainer.

Leer me beter kennen

Voor iedereen bestaat er een werkplek waar zijn of haar talenten het best tot uiting komen. Mijn passie? Op zoek gaan naar wat jou uniek maakt aan de hand van energiegevers, inspiratiebronnen en talenten. Deze zoektocht starten met iedere coachee, maakt mij oprecht gelukkig. Naast actie en interactie brengt het namelijk ook verwondering en emotie met zich mee.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Kapellen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk