Welkom! Ik ben Marike.

Als loopbaan- en natuurcoach help ik jou terug je eigen weg te vinden zodat je met meer veerkracht in het leven en het werkveld kan staan. Ik help je beter omgaan met stress en meer connectie te maken met je persoonlijke talenten en energiebronnen. Zo krijg je meer tijd en energie om de dingen te doen die je graag doet. Weg uit het hoofd, naar het hart!

Jobcoach Marike

Mijn achtergrond:
Als master in de biologie heb ik jarenlang lesgegeven, eerst aan middelbare scholieren, nadien in het H.B.O.5 Verpleegkunde. Jongeren begeleiden naar het beste van zichzelf was mijn drijfveer.

Hartcoherentie overtuigde me van het zelf-genezend vermogen van het lichaam via het hart. Ik volgde diverse opleidingen tot hartcoherentiecoach voor individuele coaching en voor het trainen van groepen.

Omdat ik merk dat de cliënten die met stressvragen tot bij mij kwamen vaak ook met een loopbaangerelateerde vraag zaten, heb ik mij verder gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding. Ik ben opgeleid als loopbaancoach en coach in de natuur.

Mijn persoonlijke ervaring in het durven kiezenvoor wat je hart je zegt en daar duidelijk voor te gaan, helpt me jou te ondersteunen op jouw pad.

Ik krijg energie van:
Mensen die hun hart durven volgen en durven springen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Coachen van mensen met stress, hartcoherentietraining, werken vanuit de positieve psychologie vertrekkend vanuit de kracht van mensen, coaching in de natuur voor die mensen die diepgaande nieuwe inzichten willen verkrijgen.

Mijn motto als coach:
Wacht niet op het perfecte moment. Neem het moment en maak het perfect.

Leuk om te weten:
Als coach in de natuur werk ik heel graag in de natuur met de natuur als extra coachings-partner. De natuur legt geen druk en vraagt niets maar geeft ruimte om de dingen anders te zien. Natuur geeft zuurstof en energie om de dingen aan te pakken en terug te keren naar het eigen pad.

Contacteer me:
Marike De Rooze
+32 494 91 56 19
marike.derooze@hoofdweg.be
www.hoofdweg.be
Connecteer met me via LinkedIn