Welkom! Ik ben Petra.

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.

Ik begeleid je naar meer balans in werk en leven, meer veerkracht en help je te ontdekken waar je werkgoesting ligt. Zo komen werk en leven in balans  en wordt "wat je doet" het verlengde van wie je bent.

 

Jobcoach Petra, oprichter van Dialogisch

Mijn achtergrond:
Mijn achtergrond ligt in de arbeids- en organisatiepsychologie. Daarnaast heb ik een ruime werkervaring als HR Manager en consultant binnen diverse organisaties, en ben ik bijna 20 jaar actief als coach.

Ik hou ervan beweging te brengen bij mensen. Het beste halen uit wat er al is. Want wanneer goesting en talent samenkomen, ontstaat er iets bijzonders.
Binnen Dialogisch kan ik al mijn passies, talenten en ervaring samenbrengen. Ik leid een organisatie, ik kan één op één mooie trajecten begeleiden en kom als consultant en trainer in diverse organisaties. Hierdoor blijf ik voeling houden met alle aspecten die te maken hebben met geluk en welzijn op de werkvloer en kan ik hier actief mijn steentje aan bijdragen.
Bij mij kan je terecht voor coaching, loopbaanbegeleiding, bemiddeling, hartcoherentietraining en stress- en burn-out coaching. Daarnaast geef ik verschillende opleidingen in organisaties.

Mijn achtergrond en ervaring helpen mij om jou te begeleiden in het zichtbaar maken van de beste versie van jezelf, vanuit authenticiteit, goesting en kracht in plaats van aangeleerd gedrag.

Ik krijg energie van:
Mensen die hun hart volgen en de volgende stap durven zetten naar hun beste zelf. En dat vraagt vaak veel moed, vertrouwen én loslaten. Wanneer die stap gezet is, en de eerste inzichten er zijn, begint alles te stromen.

Mijn ideale klant / specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Iedereen is welkom: jong, oud, zelfstandige of in loondienst. Ik begeleid mensen van 18 tot 65 jaar. Je bent nooit te jong of te oud om aan je loopbaan of jezelf te werken.
Doordat ik ook actief werk als stresscoach en hartcoherentietrainer, begeleid ik ook mensen waar de loopbaanvraag voor een stuk vanuit stress komt en/of een vraag naar re-integratie. Daarnaast ben ik ook actief als executive coach, waardoor ook zaakvoerders en managers een goede aansluiting bij mij vinden.

Mijn motto als coach:
Alles wat je nodig hebt om je beste zelf te worden, zit al in jou. Het is alleen dat we het nog niet altijd zien, of willen zien. Er gaan veel  deuren open wanneer je het pad van je beste zelf inslaat.

Sommige mensen vinden het spannend om naar een coach te gaan. Of iets te veranderen in hun leven of werk. Mijn ervaring is dat hetgeen wat een sprong in het duister lijkt, vaak een sprong in het licht is.
Iedereen verdient het om een keer op een andere manier naar zichzelf te kunnen kijken.
Iedereen verdient een coach.

Leuk om te weten:
Ik ben gecertificeerd als Transformational Presence Coach (CTPC). Ik werk graag via transformatie, verandering van binnenuit, en werk vanuit het verkrijgen van zelfinzicht. Het is vanuit dat vernieuwde inzicht dat jij een stap voor jezelf kan zetten. Ik zal je aanreiken wat je nodig hebt, uiteindelijk ben jij het zelf die de stappen gaat zetten.

Contacteer me:
Petra Peltenburg
 petra@dialogisch.be
Connecteer met me via LinkedIn

Of boek meteen een afspraak in!