Welkom! Ik ben Petra.

Mijn overtuiging is, dat alles wat je nodig hebt om je beste zelf te worden, al in jou aanwezig is. Of minstens binnen jouw bereik.

Ik ga voor een empathische en pragmatische aanpak. Jij en jouw loopbaanvraag staan centraal. Het doel is dat jij na afloop van de coaching richting hebt gekregen en een antwoord op je loopbaanvraag.

 

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/07/Petra_300_NEW-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Mijn achtergrond ligt binnen Personeelsmanagement. Met veel liefde en plezier heb ik bij meerdere bedrijven gewerkt als HR manager. Na meer dan 15 jaar ervaring binnen het bedrijfsleven als HR Consultant én als coach, heb ik de stap gezet om alles samen te brengen en vanuit Dialogisch loopbaanbegeleiding en coaching aan te bieden. Mijn passie is mijn werk geworden.
Mijn opleidingen en ervaring binnen HR, het bedrijfsleven en coaching trajecten helpen mij om jou te begeleiden in het zichtbaar maken van de beste versie van jezelf, vanuit authenticiteit en kracht in plaats van aangeleerd gedrag.

Ik krijg energie van:
Mensen die hun hart volgen en de volgende stap durven zetten naar hun beste zelf. En dat vraagt vaak veel moed, vertrouwen én loslaten. Wanneer die stap gezet is, en de eerste inzichten er zijn, krijg ik daar enorm veel energie van.

Mijn ideale klant / specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Iedereen is welkom: jong, oud, zelfstandige of in loondienst. Ik heb mensen begeleid van 18 tot 65 jaar. Je bent nooit te jong of te oud om aan je loopbaan te werken. Doordat ik ook actief werk als stresscoach en hartcoherentietrainer, begeleid ik ook mensen waar de loopbaanvraag voor een stuk vanuit stress komt en/of een vraag naar re-integratie. Daarnaast heb ik ook veel ervaring binnen leadership coaching, waardoor ook zaakvoerders en managers vaak een goede aansluiting bij mij vinden.

Mijn motto als coach:
Alles wat je nodig hebt om je beste zelf te worden, zit al in jou! Het is alleen dat we het nog niet altijd zien, of willen zien. Er gaan veel  deuren open wanneer je het pad van je beste zelf inslaat.

Sommige mensen vinden het spannend, naar een coach gaan, of een andere keuze maken. Maar mijn ervaring is dat hetgeen wat een sprong in het duister lijkt, vaak een sprong in het licht is.

Wat zou jij aanpakken als je wist dat het niet kon mislukken?

Leuk om te weten:
Ik ben international gecertificeerd coach (ICF) en Transformational Presence Coach (CTPC). Ik werk graag via transformatie, verandering van binnenuit, en werk vanuit het verkrijgen van zelfinzicht. Het is vanuit dat vernieuwde inzicht dat jij een stap voor jezelf kan zetten. Ik zal je aanreiken wat je nodig hebt, uiteindelijk ben jij het zelf die de stappen gaat zetten.

Contacteer me:
Petra Peltenburg
 petra@dialogisch.be
Connecteer met me via LinkedIn

Of boek meteen een afspraak in!