Loopbaancoaching in Hasselt

Klaar om werk te maken van je eigen werkgeluk? En zoek je een loopbaancoach in de buurt van Hasselt? Bij Dialogisch vind je drie jobcoaches met een praktijk in Hasselt. Ze helpen je met plezier om vragen over je loopbaan te onderzoeken. Het resultaat? De juiste balans tussen werk en leven, een job die het verlengde is van wie je bent en inzichten in je eigen talenten en vaardigheden. 

Ontmoet onze loopbaancoaches uit Hasselt

Jobcoach Kristien Jenaer

Kristien Jenaer

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken.

Jobcoach Christel van Dialogisch

Christel Putzeys

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.

Voordelige jobcoaching in Hasselt met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches in Hasselt terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque