Loopbaancoaching in Herenthout

Klaar om werk te maken van je eigen werkgeluk? En zoek je een loopbaancoach in de buurt van Herenthout? Bij Dialogisch vind je vier jobcoaches met een praktijk in Herenthout. Ze helpen je met plezier om vragen over je loopbaan te onderzoeken. Het resultaat? De juiste balans tussen werk en leven, een job die het verlengde is van wie je bent en inzichten in je eigen talenten en vaardigheden. 

Ontmoet onze loopbaancoaches uit Herenthout

Jobcoach Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.

Jobcoach Hilde Geuens

Hilde Geuens

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.

Voordelige jobcoaching in Antwerpen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque