Ben je op zoek naar een loopbaancoach in de regio Kempen? Hieronder vind je een overzicht van onze loopbaanbegeleiders in die regio. Allemaal hebben ze hun eigen specialisaties: van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching, van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid. Ontdek meer over elke begeleider op hun persoonlijke profiel en vraag er meteen je gratis kennismakingsgesprek aan.

Onze jobcoaches uit de Kempen

Petra Peltenburg

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.

Jobcoach Hilde Geuens van Dialogisch

Hilde Geuens

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.

Jobcoach Marianne van Dialogisch

Marianne De Geyter

Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.

Jobcoach Tania van Dialogisch

Tania Gevaert

Jouw talentontwikkeling is waar ik voor ga. Samen verkennen we jouw behoeftes en kwaliteiten. Stap voor stap werken we aan jouw doel.

Jobcoach Charline van Dialogisch

Charline Neyrinck

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.

Jobcoach Dominique van Dialogisch

Dominique De Ranter

Ik begeleid je om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je carrièreswitch een duwtje in de rug te geven.

Jobcoach Inez van Dialogisch

Inez Boextaens

Ik ga graag met jou op pad tijdens je zoektocht naar je droomjob. En ook al zie je aan het begin de bomen door het bos niet meer, toch ben ik ervan overtuigd dat jij degene zal zijn die de wegwijzers weer zal vinden en zo jouw loopbaan de juiste richting kan insturen.

Jobcoach Nicole van Dialogisch

Nicole Dewinter

Ik help je inzichten te krijgen in welke kwaliteiten jou echt energie geven, waar jij op wil inzetten en hoe je je staande kan houden in een veeleisende omgeving.

Jobcoach Niké van Dialogisch

Niké Mertens

Ik geloof dat jij uniek bent en dat er voor jou een job bestaat die het beste in jou naar boven brengt. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste afstemming is tussen jouw takkenpakket, vaardigheden, werk- en gezinscontext.

Jobcoach Kathleen van Dialogisch

Kathleen Weuts

Ben je (opnieuw) op zoek naar positieve energie in je leven? Naar meer werkgeluk en zelfvertrouwen? Naar een job die helemaal bij je past? Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk.

Valerie Fonteyn

Als coach is het mijn missie om mensen terug in hun kracht te zetten.  Wanneer je terug in jouw kracht staat, weet je wie je bent en waar je voor staat. Dat is het moment dat alles begint te stromen en antwoorden vanzelf komen. 

Ontdek de coaches uit de verschillende provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Oost-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.

Vind een jobcoach in de provincie Limburg.