Loopbaancoaching in de Kempen

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in de regio Kempen? Hieronder vind je een overzicht van onze loopbaanbegeleiders in die regio. Allemaal hebben ze hun eigen specialisaties: van loopbaanbegeleiding tot stress- en burn-outcoaching, van een focus op hoogbegaafdheid tot kennis van hooggevoeligheid. Ontdek meer over elke begeleider op hun persoonlijke profiel en vraag er meteen je gratis kennismakingsgesprek aan. 

Onze jobcoaches uit de Kempen

Jobcoach Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Als coach in hart en nieren en zaakvoerder van Dialogisch, is het mijn missie om mensen en organisaties te begeleiden naar meer geluk en welzijn op de werkvloer.

Jobcoach Hilde Geuens

Hilde Geuens

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen.

Jobcoach Marianne De Geyter

Marianne De Geyter

Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.

Jobcoach Charline Neyrinck

Charline Neyrinck

Wil je helderheid over jouw volgende stap op vlak van je loopbaan? Wil je bewuster keuzes maken voor jezelf?  Coaching kan je helpen om inzichten te creëren en doelen te verduidelijken.

Jobcoach Inez van Dialogisch

Inez Boextaens

Ik ga graag met jou op pad tijdens je zoektocht naar je droomjob. En ook al zie je aan het begin de bomen door het bos niet meer, toch ben ik ervan overtuigd dat jij degene zal zijn die de wegwijzers weer zal vinden en zo jouw loopbaan de juiste richting kan insturen.

Dominique De Ranter

Ik begeleid je om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je carrièreswitch een duwtje in de rug te geven.

Jobcoach Niké van Dialogisch

Niké Mertens

Ik geloof dat jij uniek bent en dat er voor jou een job bestaat die het beste in jou naar boven brengt. Daarvoor is het belangrijk dat er een juiste afstemming is tussen jouw takkenpakket, vaardigheden, werk- en gezinscontext.

Jobcoach Kathleen van Dialogisch

Kathleen Weuts

Ben je (opnieuw) op zoek naar positieve energie in je leven? Naar meer werkgeluk en zelfvertrouwen? Naar een job die helemaal bij je past? Dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk.

Jobcoach Valerie Fonteyn

Valerie Fonteyn

Als coach is het mijn missie om mensen terug in hun kracht te zetten.  Wanneer je terug in jouw kracht staat, weet je wie je bent en waar je voor staat. Dat is het moment dat alles begint te stromen en antwoorden vanzelf komen. 

Jobcoach Niels Van Steenvoort

Niels Van Steenvoort

Ik streef ik ernaar om samen met jou te ontdekken wat jouw unieke talenten en drijfveren zijn. Samen gaan we op zoek naar jouw werkgeluk en wat jou motiveert om vol zelfvertrouwen in je loopbaan en leven te staan.

Jobcoach Marielle De Bruyn

Marielle De Bruyn

Met behulp van handige tools en vanuit mijn eigen levenservaring wil ik graag samen met jou ontdekken hoe je meer voldoening en energie uit je werk en je leven kan halen. Als coach is het mijn doel om jouw doelen klaar en duidelijk te krijgen.

Ontdek de coaches uit de verschillende provincies

Vind een jobcoach in de provincie Antwerpen.

Vind een jobcoach in de provincie West-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Oost-Vlaanderen.

Vind een jobcoach in de provincie Vlaams-Brabant.

Vind een jobcoach in de provincie Limburg.