Burnout Assessment Tool – Je resultaat

Bedankt voor het invullen van de burn-outtest. We hebben je resultaat naar je e-mailadres gestuurd. In ons mailtje lees je ook welke stappen je kunt nemen op basis van je resultaat. Heb je een vraag bij je resultaat? Of wil je graag iets bespreken? Je kan ons altijd bereiken via info@dialogisch.be.

Wat als de Burnout Assessment Tool wijst op een risico?

Zit je in de oranje zone? Dan ben je er hopelijk op tijd bij om een echte burn-out te voorkomen. Natuurlijk wil je terug je oude zelf worden. De coaches van Dialogisch kunnen je daarbij ondersteunen door samen je stressklachten aan te pakken. Ook nemen ze samen met jou je loopbaan onder de loep. Misschien heb je wel nood aan een andere functie, een andere werkgever of een andere sector?

Zit je in een rode zone? Neem dan zeker contact op met je huisarts. Die kan een diagnose stellen en een behandeling voorschrijven. Stresscoaching of een hartcoherentietraining maakt daar vaak onderdeel van uit.

Neem je geluk zelf in handen

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor een burn-out. Als je job je energie geeft, je met plezier naar je werk gaat en je de juiste balans vindt tussen werk en privé, is de kans op een burn-out veel kleiner.

Je geluk zelf in handen nemen, daar draait het om. En daar helpen we je graag bij.