Provincie Antwerpen

Loopbaancoaching in Turnhout

Loopbaancoach Kelly Michiels in haar praktijk

Ik ben gepassioneerd door zelfontwikkeling en Acceptance & Commitment Therapy. Mijn missie? Het kweken van veerkracht en het zetten van kleine stappen naar een betekenisvol en bevredigend(er) (werk)leven. Laten we samen kleine stappen zetten voor grote veranderingen!

Loopbaancoaching in Ekeren

Jobcoach Anje Schoonbaert haalt veel energie uit de natuur

Ik ben een loopbaanbegeleider uit Ekeren Het is mijn missie om mensen met een technische en wetenschappelijke achtergrond, die uitblinken in hun vakgebied, te helpen zich beter te profileren op de arbeidsmarkt. Dit doe ik zonder afbreuk te doen aan hun authenticiteit en persoonlijkheid.

Loopbaancoaching in Lier bij Charline

Loopbaanbegeleider Charline Neyrinck

Ik heb de kracht van loopbaancoaching zelf ondervonden: ik stopte als advocaat om zelf loopbaanbegeleider te worden. Ik ben ook: mama, een bezige bij en geboeid door gezondheid, sport en psychologie. Op jouw pad onderweg naar meer werkgeluk ben ik graag jouw compagnon de route.

Loopbaancoaching in Vorselaar

Loopbaancoach Kelly Michiels in haar praktijk

Ik ben gepassioneerd door zelfontwikkeling en Acceptance & Commitment Therapy. Mijn missie? Het kweken van veerkracht en het zetten van kleine stappen naar een betekenisvol en bevredigend(er) (werk)leven. Laten we samen kleine stappen zetten voor grote veranderingen!

Loopbaancoaching in Borgerhout

Tijdens mijn coaching staan spontaniteit, authenticiteit en een positieve benadering centraal. Hoe ik het beste in jou naar boven haal? Door te begrijpen welke individuele, beroepsmatige en maatschappelijke patronen een barrière kunnen vormen om je werk met plezier te vervullen. Daarna begeleid en motiveer ik je naar nog meer werkgeluk.

Loopbaancoaching in Zwijndrecht

Sandra Van Reeth - Foto Praktijk 1

Met een master in de levenslooppsychologie op zak is het mijn doel bij te dragen aan het floreren en welbevinden van mensen. Dit doe ik door wat we weten uit wetenschap te combineren met mijn jarenlange praktijkervaring. Op belangrijke momenten in je leven kan ik je sparringpartner zijn om te kijken wat voor jou de best mogelijke keuze is.

Loopbaancoaching in Mortsel

Header foto Wendy 2023

Ben je op zoek naar een loopbaancoach met een luisterend oor, een holistische aanpak en ruime ervaring in KMO’s en internationale bedrijven? Ik begeleid je op je reis om je enorme potentieel te ontgrendelen.

Loopbaancoaching in Geel

Met jarenlange ervaring als HR manager in de industriesector hou ik ervan mensen te begeleiden om de connectie met zichzelf te versterken. Om zo te komen tot meer duurzame keuzes die passen bij wie ze werkelijk zijn en wat er voor hen toe doet. In mijn vrije tijd? Dan ben ik een echte dansfanaat en outdoorlover.

Loopbaancoaching in Mol

Loopbaanbegeleider Nathalie De Backer in haar praktijk

Mijn missie? Mensen ondersteunen die willen investeren in zichzelf. Het geeft me ontzettend veel energie om mensen te doen groeien. Die energie heb ik al mogen voelen binnen HR, de sociale economie, het onderwijs en de geestelijke gezondheidszorg.

Loopbaancoaching in Brasschaat

Loopbaanbegeleider Marianne De Geyter

Vanuit volle overtuiging is het als coach al meer dan 25 jaar mijn missie om bezig te zijn met de puzzel ‘mens en werk’. Ik geloof erin dat als mensen hun talent in een voor hun passende context kunnen inzetten, er meer bezieling en goesting ontstaat op de werkvloer.